Starsound productions

Het Starsound team staat steeds tot uw dienst tijdens uw evenementen.

Hieronder enkele voorbeelden.

Theatertechniek

Als totaalpartner voor theatertechniek nemen we elk technisch aspect van de uitvoering voor onze rekening. Van lamp tot lichtplan, van microfoon tot geluidstechnicus. Op basis van jouw dromen ontwerpen we een geluids- en lichtplan rekening houdend met jouw budget en volgens jouw timing. Een productie op tournee? Wij reizen met je mee, met alle technische infrastructuur. Plan je een theatervoorstelling? Contacteer ons. We staan je graag technisch bij!

Bedrijfsfeesten

Een personeelsfeest, een product voorstelling of een congres. Met de technische kennis en de event support van Starsound geniet je zelf ten volle van je event, want wij rekenen af met al je technische zorgen.  Onze technici zorgen voor sfeervolle verlichting, uitstekende klank en alle technische onderdelen om er een topevent van te maken.

Van planning tot organisatie, coördinatie en uitvoering, wij nemen dit alles graag voor onze rekening.

Concerten

Elke artiest is uniek. Elk concert is uniek. Daarom werken we een technische oplossing op maat uit. Op basis van technische fiches stellen we onze aanpak voor. Van complete PA installatie tot lichtshow.  Al jaren verzorgen we tal van concerten.  Professionele PA of technische support nodig? Vraag advies of een offerte.

Video

Ook in de video wereld zijn wij zeker thuis, of het nu gaat om de losse verhuur van projectors, projectieschermen, LCD schermen of complete led wall. Bij ons kunt u alle kanten uit! Beelden zeggen immers meer dan 1000 woorden. 
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Stroomvoorziening

Zeker niet onbelangrijk zijn de stroomvoorzieningen bij evenementen. Met ons uitgebreid assortiment zijn wij in staat uw volledig evenement te voorzien van stroom. Samen met u maken wij een stroomplan. Voor zowel indoor als outdoor evenementen. Van generators tot stekkerblok..

Contacteer ons:

Telefoon nummer:

U kan ons mailen op volgend adres:

Bloemendaalstraat 166

3545 Halen

Starsound Events Service – 2020 – All rights reserved